17:15

Enköping

Referat: UNIK utveckling - Enköping

Ett lätt snöfall och svag vind gjorde det svårt för båda lagen att spela bra bandy.
Det dröjde till 18e minuten innan första målet kom och det var Erik P som satte 1-0 på pass från Martin. Glädjen blev kortvarig för ESK gjorde 1-1 i 18e minuten. I 26e minuten gjorde Johan 2-1 men än en gång slappnade vi av och lät gästerna komma tillbaka och kvittera och även ta ledningen med 2-3 innan halvtid.
I andra halvlek ökade vi tempot med snabbare bollsläpp och det gav resultat direkt. Markus satte 3-3 i 49e minuten och i 8e gjorde Johan 4-3 på pass från Jonas. Sedan föll vi tillbaka och hamnade i samma (lägre) tempo som motståndarna. Tack vare flera härliga räddningar från Jesper N i målet var vi kvar i ledningen. Tyvärr kunde ESK kvittera till 4-4 på straff och sedan åter ta ledningen med 4-5 i 75e minuten. Erik P gjorde sitt andra mål för kvällen och kvitterade till 5-5 i 78e minuten. Här borde vi tagit över och avgjort matchen men i stället var det ESK som fick göra 5-6 i 86e minuten. Vi fick några chanser att kvittera men lyckades inte den här gången.

Laget: Jesper N (MV), Erik G, Johan, JO, Linus, Felix, Markus, Jonas, Donna, Erik P, Martin, Micke och Carl

Målskyttar: Erik P och Johan 2 var

Vad tar vi med oss till nästa match?
* öka tempot och släpp bollen snabbare inom laget!
* våga ta skott utanför straffområdet! Vi behöver inte åka med bollen över mållinjen!
* om vi var lika många spelare på träningarna som på lördagskvällens lagfest skulle laget bli mycket bättre!

lör 19 feb 2011, 17:15 Enköping - UNIK utveckling 6 - 5